:. JENIS KULIT DAN SET DNARS SKINCARE .:




SETIAP PEMBELIAN SET DNARS SKINCARE ANDA PERLU BELI SEKALI TONER ( SET DNARS DENGAN TONER TIDAK DAPAT DIPISAHKAN)

JENIS KULIT DAN SET DNARS SKINCARE :-

1. Tidak berjerawat tapi berminyak & ada pigment
~ Set minyak
~ Toner treatment
~ Krim kuneng
~ Silky foundation (pilihan)

2. Kulit normal & jeragat,tona tidak sekata,lingkaran bawah mata hitam
~ Set jeragat
~ Toner treatment
~ Krim kuneng
~ Gold Foundation (pilihan)
~ Moisturiser (pelembap) (pilihan)

3. Tone tidak sekata & jerawat kecik-kecik
~ Set normal
~ Toner Treatment
~ Krim Kuneng

4. Kulit sensetif kene consult doc
~ Set jerawat
~ Toner treatment
~ Krim kuneng

5. Jeragat & Berjerawat
~ Set jerawat
~ Toner treatment

6. Kulit sensetif,panas @ make up naik jerawat & berbekas, berminyak pada zon t, jika muka nampak normal,jerawat 2,3 sahaja dan sensetif
~ Set normal
~ Toner treatment
~ Krim kuneng

7. Kering,kusam,atas dahi biji-biji halus
~ set normal
~ toner collegen
~ krim kuning
~ Gold foundation (pilihan)
~ Moisturiser (pelembap) (pilihan)

8. tiada jerawat tapi macam ruam,berminyak,kadang-kadang jerawat keluar
~ set jerawat/minyak
~ toner treatment
~ krim kuneng
~ silky foundation (pilihan)

9. kulit nak kata kering sangat x la,berminyak biasa2 saja..tapi tumbuh jerawat merah mcm jerawat batu tapi x banyak sekitar hidung dan dahi,kat pipi xde dan jeragat sedikit..
~ set normal/set minyak
~ toner treatment
~ krim kuneng
~ silky foundation (pilihan)

10. kulit jenis berminyak dan masalah jeragat
~ set minyak
~ toner treatment
~ krim kuneng
~ silky foundation (pilihan)

11. kulit normal,jerawat sedikit,parut jerawat hitam
~ set normal
~ toner treatment
~ krim kuning
~ gold foundation (pilihan)
~ Moisturiser (pelembap) (pilihan)

12. jerawat keluar time period,liang pori sumbat,resdung dan kulit berminyak kat hidung terutama selepas bagun tidur.
~ set minyak
~ toner treatment
~ krim kuneng
~ silky foundation (pilihan)

13. pregnant,kulit tidak berminyak,jerawat sedikit,pori-pori besar,blackhead dan kusam
~ set normal
~ toner collegen
~ krim kuneng
~ gold foundation (pilihan)
~ Moisturiser (pelembap) (pilihan)

SELAMAT MENCUBA !

sebarang pertanyaan boleh hubungi kami
0176786751

Peluang menjadi AGEN DROPSHIP



Alhamdulillah , syukur ke hadrat ILAHI dgn limpah dan kurnia NYA :)
Suka kami nak maklumkan kami ingin berkongsi rezeki bersama anda !
Adakah anda komited ? 

BERMINAT UNTUK BERNIAGA? TIADA MODAL? TIADA PRODUK?

Kami bantu anda dengan perniagaan Dropship

Peluang menjadi AGEN DROPSHIP bersama HANA SKINCARE AND HEALTH

Apa itu DROPSHIP dan bagaimana ia boleh membantu anda memulakan perniagaan anda...???

Dropship ialah teknik pembekalan barangan terpilih di mana sebagai penjual tidak diperlukan untuk simpan stok. Bila adanya tempahan produk atau pembelian dari pelanggan, dari proses pembungkusan hinggalah penghantaran ke depan pintu rumah pelanggan akan dilakukan oleh pembekal. Keuntungan yang kita dapat adalah dari perbezaan harga jualan kita dan harga borong dari pembekal. Memang mudah dan perniagaan DROPSHIP ini boleh saya katakan sebagai perniagaan UNTUNG ATAS ANGIN.

Masih kurang faham...??? Begini...
  • Anda berhubung dengan pembekal (dropship). Dapatkan gambar serta keterangan produk terpilih. Di sini anda boleh mula pasarkan tanpa membeli dahulu produk tersebutatau simpan stok.
  • Anda mula promosikan produk tersebut di website/blog/laman lelongan.
  • Bila anda menerima tempahan maka anda terima bayaran dari pelanggan. Yang bagusnya perniagaan jenis ini anda dapatkan bayaran dahulu sebelum menghantar produk.
  • Dengan wang yang anda terima tersebut anda buat pembayaran pada pembekal dengan harga borong. Keuntungan anda terus simpan.
  • Pihak pembekal akan sediakan produk tersebut dan terus menghantarnya kepada pelanggan.
Inilah satu keadaan menang-menang dimana pembekal tidak perlu bersusah payah untuk lakukan usaha pemasaran dan anda pula mendapat keuntungan bersih tanpa mengeluarkan apa pun kos yang tinggi.

APA YANG PERLU ANDA BUAT?
Langkah 1: Anda boleh ambil gambar dan maklumat kami semua dalam facebook atau blog anda untuk di promosi
Langkah 2: Pembeli membeli produk di kedai online anda.  
Langkah 3: Pembeli membayar kepada anda mengikut Harga Jualan.  
Langkah 4: Anda membayar Harga Kos kepada Pembekal. Anda simpan keuntungan.  
Langkah 5: Pembekal menghantar produk kepada Pembeli.

Masih x paham lagi ? 

Katakan lah....

1 Barang = Untung RM5
Jual 1 Hari 2 Barang = RM5 x 2 = RM10

Kalau hari2 buat sales dalam sebulan mesti dapat banyak kan...

RM10 x 30 hari = RM300.
Errmmm... Dapat RM300 sebualan klau kita rajin, sapa nak bagi kan, daripada dok mengadap internet 24jam xda buat apa2 baik buat sambilan untuk dropship barang, ada juga duit masuk cikit-cikit. 

Kalau xnak buat dropship pun kalau berdaftar untuk jadi ahli dropship dengan sue, Bila2 kalau nk beli untuk diri sendiri boleh beli dgn harga dropship... Jimat cikit... =) Betul x..

Konsep dropship ni sangat-sangat mudah!

1- TIDAK memerlukan MODAL 
2 - Anda cuma perlu COPY, UPLOAD & BUAT SALES barang-barang dari sue kat web @ blog masing-masing.
3. Bila ada customer  yang ORDER, boleh pm sue untuk booking barang yang customer nak.
4. Tunggu bayaran dari customer, Katakan barang yang dijual...

Harga Retail : RM20.00
Harga Dropship : RM15.00

Postage : RM6.00

Anda cuma perlu BANK IN, HARGA DROPSHIP + POSTAGE sahaja kat sue. Yang balance tu untung @ Komisen anda.

5. Lepas sue dah terima bayaran dari anda, sue yang akan packing & pos barang yg customer order dari anda. Tracking Number sue akan email selepas barang di pos.

Mudah kan... =) Kalau berminat boleh EMAIL ke hana_skincare@yahoo.com

NAMA , ALAMAT, NO PHONE , IC & WEB/BLOG @ Facebook yg anda nak guna untuk buat jualan.

P/S : Yuran komitmen dikenakan yea RM10 utk setahun :)

Email : hana_skincare@yahoo.com
FON/ WATSAAP : 0176786751
SELAMAT BERNIAGA.. =)

PUTEH PITERA DNARS



 
BAHAN-BAHAN
- L-Glutathion
-HA
-Tillapia Collagen
-Apple steamcell
-Madu tualang
-vitamin C
  
 pernah dengar x apa itu pitera?
Satu2nya kosmetik antarabangsa yang menggunakan pitera adalah jnma SKII...
Pitera ni apa?
Pitera adalah sejenis estrak yis yang kaya dengan asid amino, protein & asid organik...
Klau dah ade kaitan dgn protein & asid amino ni mestilah kaitannya rapat dengan penghasilan sel sel baru & renew2 kan?? Hahaa... yang lama akan dignti baru.. yang rosak akan diperbaiki...  klau dh mkn pitera.. haha... smua baru la.. yg tua jadi muda 

Pitera dihasilkan dari proses fermentation (penapaian) air beras...@ bahasa mudahnya estrak dari air beras..dengan menggunakan teknologi nano from japan lagi....



Fungsi puteh pitera 
-mencegah & merawat jerawat.
-mengecilkan liang pori.
-merawat enzhima & prorisis.
-mencegah kedutan & kekenduran.
-menghilangkan tompok hitam & mencegah parut
-meningkatkan fungsi sel serta melambatkan proses penuaan.
- mencegah kerosakan kolagen.
-meningkatkan daya ketahanan badan.
-menyihatkan kuku dan rambut.
-menyembuhkan luka dengan cepat.
-menyihatkan badan & memberi tenaga tambahan.
-menyahtoksin utk menghasilkan kulit yg lebih muda & cerah. 
Cara pengambilan : 
- 1 sachet 30 minit sebelum sarapan & 1 sachet sebelum tidur malam.
- minum air dengan cukup kerana pembuangan toxin sememangnya melalui air kencing.
- bulan pertama wajib ambil 2 sachet sehari, bulan seterusnya 1 sachet sehari. 
Siapa yang boleh mengambil PUTEH PITERA

-lelaki & wanita
-ibu mengandung (4 bulan keatas)
-ibu menyusukan
-wanita haid (4 hari keatas) 
Kelainan PUTEH PITERA
-Berbentuk liquid untuk mudah serapan didalam salur darah..
berbanding serbuk yang dibancuh, tablet yang dikunyah atau Kapsule yang ditelan...




Fakta tentang puteh pitera :
Content :
PITERA (enzim drp beras yg diestrak menggunakan teknologi dari jepun)
Cth : petua org terdahulu pun suka mnggunakan air beras sebagai agen pemutihan kulit..

**L- Glutathion, collagen, HA**

** Selepas pengambilan PUTEH PITERA elakkan minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat

Next kotak boleh amik sehari 1 sachet.
Boleh minum semasa pregnant atau menyusukan badan..
Semasa period stop dulu utk 5 hari pertama

Isi kandungan : 20 sachet
Kalau amik 1 sachet sehari..1 kotak leh thn 1 bulan...
Utk yg nk kesan cpt, leh amik 2 sachet sehari...


Harga : Rm99.90 sm
Rm109.90 ss
(20 sachet sekotak)


Radiglow Skinfiniti



Hi Radiglow lovers! 
Kami hasilkan Produk Premium ini khas buat anda yg inginkan produk berkualiti dgn harga mampu dimiliki walaupun ianya setaraf produk berjenama antarabangsa.

Ianya merupakan suplimen tambahan terbaik untuk kesihatan luaran dan dalaman juga terbaik untuk kecantikan kulit.

Suplimen tambahan yg lengkap untuk membekalkan nutrisi secukupnya yg diperlukan untuk tubuh badan manusia.

Bungkusan kotak yg eksklusif terdiri dari 2 botol yg comel dan mudah utk dibawa kemana shj. 1 tinggal di rumah dan 1 di simpan dlm handbag.

Didatangkan dlm bentuk tablet dengan cara pemakanan yg cukup mudah. Selain boleh ditelan bersama air, Radiglow juga boleh dihisap atau kunyah kerana ianya sungguh enak rasa masam manis blackcurrant.

Kandungan terdiri daripada 5 bahan bermutu tinggi yang terpilih antaranya : 

1⃣ L-GLUTATHIONE
2⃣ ASTAXANTHIN
3⃣ HYDROLYZED FISH COLLAGEN (porgy fish)
4⃣ VITAMIN C
5⃣ BLACKCURRANT EXTRACT




ANTARA KEBAIKAN RADIGLOW:
(✔) Mencerahkan serta membuatkan tona kulit sekata dan berseri.
(✔) Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah.
(✔) Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap.
(✔) Mengurangi kedutan dan garis-garis halus.
(✔) Mengecilkan pori-pori kulit.
(✔) Melindungi dari sinaran UV.
(✔) Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut.
(✔) Meningkatkat sistem imunisasi badan.
(✔) Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan.
(✔) Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
(✔) Mengurangi sakit radang dan sendi.
(✔) Baik untuk mata.
(✔) Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi.
(✔) Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari.
(✔) Menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit.
(✔) Meningkatkan kualiti tidur.
(✔) sesuai untuk lelaki dan perempuan.





FREE GIFT MENARIK 

RM180 / 2 botol 
RM310 / 4 botol



TESTIMONI YANG MENARIK







●APAKAH ITU ECZEMA
Eczema adalah sejenis penyakit kulit yang disebabkan oleh sistem imun badan yang tidak normal (lemah) dan faktor genetik. Masalah ini kebiasaannya dihadapi oleh wanita dan kanak-kanak. Eczema boleh menyebabkan kegatalan pada kulit dan kulit mengelupas. Keadaan ini boleh menjadi bertambah teruk berikutan pengambilan makanan dimana pesakit mempunyai alahan (allergic) terhadap makanan tersebut. Selain itu, menyentuh bahan-bahan alahan dan perubahan suhu secara mendadak juga akan menyembabkan kegatalan pada kulit.

PUNCA PUNCA ECZEMA
Faktor-faktor Dalaman (Fizikal)
- Ahli keluarga yang mempunyai sejarah yang mengalami penyakit eczema, asma atau allergi rhinitis.
- Perubahan emosi yang ketara seperti keresahan dan stres.
- Pemakanan dan minuman seperti alkohol, makanan tenusu, gandum, telur, makanan laut, pengawet dan pewarna makanan.

Faktor-faktor Luaran (Persekitaran)
- Bahan-bahan iritasi: Asap rokok, bahan-bahan kimia, cuaca yang terlalu panas dan lembap atau di sebaliknya.
- Alahan (Allergens): Sabun, syampu, serbuk bahan pencuci, kosmetik, kulat, debunga, haiwan peliharaan dan hama habuk rumah (house dust mites).

NOTE : Kanak-kanak yang beumur 10 tahun kebawah yang mengalami masalah eczema ini boleh mengamalkan RADIGLOW dgn melarutkan setengah tablet ke dalam air sebelum diminum sekali setiap pagi.

KANDUNGAN UTAMA RADIGLOW :
~Black Currant Extract
~Hydrolysed Fish Collagen
~VItamin C
~Astaxanthin
~L Glutathione











Hey dolls! Nak tau tak? Kolagen terpilih yg ada dalam RADIGLOW banyak fungsinya utk tubuh badan kita antaranya : 
1) UNTUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN KULIT
- Kolagen menganjalkan kulit
- Menjadikan kulit semakin gebu
- Menjaga keseimbangan kelembapan kulit
- Mengurang dan menghilangkan kesan kedutan kulit
- Menghilangkan jeragat dan bintik hitam
- Mengurangkan kesan parut lama

2) KEKENDURAN KULIT AKIBAT PERTAMBAHAN USIA
- Kolagen membantu menganjalkan dan mencantikkan bentuk payudara
- Menganjalkan bahagian pinggul dan bawah perut

3) RAMBUT DAN TUMIT KAKI
- Menguatkan struktur rambut
- Menghaluskan kulit kaki dengan merawat tumit yang pecah menjadi licin dan lembut

Supplement TERBAIK untuk kesihatan juga kecantikan luaran dan dalaman. 

Didatangkan 2 botol RADIGLOW dalam kotak comel bersama FREE GIFT (Green Mask/Seru/ Cleanser)  Dari Seri Udani. Nyata berbaloi2

RAMUAN TERDIRI DARI L-GLUTATHIONE, VITAMIN C, ASTAXANTHIN, BLACKCURRANT EXTRACT, HYDROLYZED FISH COLLAGEN.
*Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
*Membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit.
*Merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan lain-lain.
*Juga terbaik untuk penglihatan, gigi, kuku dan rambut.
*Antioksidan semulajadi. 550 kali lebih kuat berbanding Vitamin E.
*Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.



APA ITU ASTAXANTHIN?
Astaxanthin adalah penemuan anti oksida terbaru ahli-ahli sains pada abad ini. Astaxanthin berpotensi menjadi sumber terbaik, terkuat dan unik untuk kesihatan tubuh manusia.

Astaxanthin ialah Pigmen Merah yang terjadi secara semulajadi dalam pelbagai Organisma hidup. Contohnya seperti Ikan Salmon, Udang dan Ketam.

KEBAIKAN ASTAXANTHIN
 ● Meningkatkan kualiti kulit. Astaxanthin bukan sahaja menghalang kerosakan akibat sinaran matahari UV daripada berlaku, tetapi sebenarnya boleh membantu menterbalikkan tanda-tanda luar penuaan dari luar dalam.

● Mengurangkan kedut dan tompok penuaan, meningkatkan tahap kelembapan, keanjalan dan kelancaran, dan untuk memberi kulit anda yang cantik, bersinar sihat.

●Antioksidan semulajadi yang dikenali. Ia telah diukur jauh lebih kuat daripada mana-mana antioksidan terkenal: vitamin E atau vitamin C, beta-karotena, lutein atau Pycnogenol.

● Pemakanan tambahan untuk kulit kelihatan muda, cantik, dan mungkin yang terbaik untuk mengambil untuk penglihatan.

● Penawar yang amat berkesan untuk semua jenis siku tendon, sendi dan sakit otot, artritis dan tenis.

● Astaxanthin boleh sampai ke setiap bahagian sel, di dalam dan keluar.

● Astaxathin boleh melintasi rintangan darah-otak untuk melindungi otak dan sistem saraf.

● Astaxanthin boleh melintasi halangan darah retina dan membawa perlindungan kepada mata.

● Astaxanthin berfungsi di setiap bahagian badan, organ-organ dan kulit.

● Astaxanthin boleh membantu mengurangkan kesakitan dan keradangan tendon, sendi dan otot.

● Merangsang sistem imuniti
● Membantu mencegah serangan jantung
● Membantu mencegah permulaan sel-sel kanser
● Membantu mencegah Alzheimer dan Parkinson
● Menormalkan tekanan darah
● Melegakan masalah prostat
● Memberikan ketahanan yang lebih baik untuk selsema
● Mencegah dan mengurangkan kencing manis
● Mencegah penyakit gusi
● Meningkatkan kesihatan reproduktif
● Melindungi semua bahagian sel-sel daripada kerosakan oksidatif
● Makanan tambahan utama untuk kesihatan mata dan mencegah kebutaan,katarak
●Degenerasi makular
●Makular edema cystoid
●Retinopati diabetik
●Glaukoma dan lain-lain lagi

So Apa Tunggu lagi... JOMMMM kembalikan dan pulihkan kulit anda yang bermasalah .. Insyaallah dengan hasil usaha anda akan bebaloi.

SMS/ WATSAAP HANA 017-6786751


MOLLY BB DOLL FOUNDATION

Assalamualaikum...
ok, hana nak kenalkan 1 lagi produk baru yg tgh hot kat pasaran sekarang..ni dia Molly BB dolls Foundation

Harga Molly nih murah aje... 1 bekas 10gm & harga hanya RM50 (sm) ; RM55 (ss) tmsk postage.... Murah kan ?? Bukan stakat murah & xde effect ye heheh ini mmg dah tbukti bkesan....

ok nak tahu ape tu Molly.... Jum kita nengok bawah :



Pengenalan Product : 

Blemish Balm adalah produk penjagaan kulit yang bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan. Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.


Sure nanti akn ada yang bertanya apa perbezaan antara Supra ngan Mollys kan??

Sblom btanya... Hana kasi info siap2 ;)
Mollys BB Doll Foundation nih lain ye dari Supra Foundation...

Supra Foundation merupakan Alas Bedak sahaja...

Kalau nak nampak lebih flawers & cunnnn... Better pakai Supra...

Tapi unt Mollys BB Doll Foundation plak bfungsi BB Cream iaitu untuk Menjaga, Merawat & Mencantikkan kulit muka... Dia xde banyak color coz ianya sesuai unt semua jenis kulit...Memang natural sangat....
Setiap produk ada kelebihan yer..Bergantung pada kesesuaian kulit kita utk memilih yg mana yg terbaikk..! Tak yah duk pening2 pala nk pilih yg mana..!


Fungsi MOLLYS BB DOLL FOUNDATION : 

~Menutup kulit bermasalah secara lembut dan semulajadi. Hanya sedikit sahaja bagi menyamakan tona warna kulit secara semulajadi dan kulit lesu atau gelap akan menjadi lebih bermaya.
~Membantu kulit mendapat kesan lembapan yang optimum. 

~Memberikan pelitupan seperti bedak asas dengan menutup jerawat, liang pori, parut, garisan halus dan tona kulit yang tidak sekata.
~Membantu mengecilkan liang pori dan memperbaiki keadaan kulit muka.
~Bertindak sebagai lapisan pelindung yang mengawal lebihan minyak dan pada masa yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit daripada sinaran UV dan pencemaran alam sekitar atau radikal bebas.
~Sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.
~Tidak berminyak.
~Hilangkan minyak, jerawat,parut,jeragat.
~Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
~Anti rekahan.
~Tidak perlu pakai bedak.
~Menutup pori-pori terbuka.
~Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.


~Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
~Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.
~Tahan sehingga 12 jam.


Khasiat MOLLYS BB DOLL FOUNDATION
~Meremajakan kulit muka dengan menambah keanjalan kulit, mencegah penuaan pra-matang, melambatkan pelupusan kolagen serta mencegah dan membaiki kulit menggeleber.
~Mengandungi pelindung UV untuk kesihatan kulit iaitu SPF 50 yang dapat mengurangkan risiko kanser kulit dengan memperbaiki sel kulit rosak, merangsang pertumbuhan sel kulit, 

~Menghalang kerosakan kulit akibat cahaya matahari serta mencegah radikal bebas.
~Menyerlahkan penampilan mata dengan mengurangkan masalah kantung mata,

~Melembutkan kontur mata, mengurangkan garis halus dan kedutan di bahagian ekor mata serta membantu mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata.

~Menyerlahkan seri wajah dengan menyamaratakan tona kulit, mengurangkan radang kulit, 

~Mengurangkan jeragat dan parut serta menjadikan kulit lebih lembut dan halus. 

~Memberikan kelembapan hingga kulit menjadi sangat sihat serta mengawal lebihan minyak di muka.


Cara Penggunaan : 
Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu..kemudian ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah). Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya. Jimat dan memudahkan


















Jadi apa uolls tunggu lagi.... Jom dapatkan sekarang... Mollys BB Doll Foundation bakal menggegarkan pasaran 2013... Harga jangan cakap la... Memang sangat - sangat - sangat berbaloi berbanding bedak asas lain yang hanya mampu menutup cela di wajah TETAPI tak dapat mewarat wajah...


Dengan menggunakan Molly, Semuanya hanya dlm 1 BEKAS sahaja... !!! 
Menarik kan ???!.

Harga Molly BB Dolls Foundation cuma
RM50 (sm)
RM55 (ss)
* free pos

so, sape yg nak try molly, cepat2 isi order form kat atas tu yer

sms / whatsup HANA 017-6786751



Artikel PingJe